Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adatlap

2009.12.23

KEZDETEK

Cariba Heine 1988. október 1-jén született Dél-Afrikában. 1991-ben szüleivel együtt Ausztráliába költöztek. 8 éves korától táncolni tanult, amiben nagy sikereket ért el. Édesanyja és testvére is táncoltak. A középiskolai évek alatt hetente 25 órát gyakorolta a tánclépéseket. Elõrször profi táncos akart lenni. Sokszor lépett fel különbözõ táncszínpadokon. Õ volt a valaha indult legfiatalabb versenyzõ a Stargazers Convention versenyen. Majd szerepet kapott az angliai Will Young videoklippjében.

KARRIER

A táncolás mellett nagyon érdekelte õt a színészkedés is. Már kiskora óta érdekelte a színészet. Elsõ szerepét a H2O - Just Add Water-ben (H2O - Egy vízcsepp elég) kapta. Rikki Chadwicket játszotta el, az egyik fõszereplõt. Ez a szerep hozta meg neki az áttörést. A szerep elõtt személyi edzõt fogadott, hogy gyakorolják az úszást.

A Sellõmesék közben megkapta Bridget Sanchez szerepét a "Blue Water High" címû tinisorozatban, 2010-ben pedig érkezik a A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne címû TV film, ahol fõszerepet játszik.

MAGÁNÉLET

2006-ban a H2O sorozat forgatásán jött össze - a sorozatbeli párjával - Burgess Abernethy színésszel. 2008-ig együtt voltak, majd úgy érezték jobb külön utakon tovább menni. A színésznõ nem szomorkodott sokáig. Még ugyanebben az évben kezdett románcba Jamie Timony színésszel - aki szintén szerepel a sorozatban.

Forrás: Sztarlexikon.hu